viernes, 30 de enero de 2009

Terraris per gecko leopardo

En aquesta entrada ens centrarem sobretot a parlar sobre els diferents tipus de terraris que s'utilitzen per mantenir llangardaixos, sobretot el gecko leopardo (eublepharis macularius)

Al parlar dels llangardaixos ens fixarem sobretot en el gecko leopardo (eublepharis macularius), que es una de les espècies més recomenades per començar i que té la majoria de gent.
Els geckos leopardo son força sociables amb l'espècie humana. Entre ells també ho són. Poden conviure moltes femelles juntes, sempre que l'espai sigui l'adequat. La cosa canvia amb els mascles, dos no poden estar junts en un petit espai.

Les mesures mínimes per una parella serien de 60X30X30 (llargXampleXalt), incrementant l'espai si es vol augmentar el número d'habitants.

Aquí podem observar un terrari ja montat, vivint una parella. Es poden observar els dos amagatalls, un a la zona freda i l'altre a la calenta, el lloc per beure aigua i una petita zona on la humitat es més alta.


La seva alimentació es totalment carnívora, s'alimenten de petits insectes quan són petits i a mesura que creixent, s'incrementa proporcionalment el tamany de les preses. Normalment en captivitat menjen grills o i quan ja són adults un cop cada mes poden menjar una cria de ratolí.



Aquí podem observar un altre tipus de terrari, amb suro. En aquest només i viu un mascle d'aquesta bonica espècie.







I ja es sap, si tens la parelleta, amb aquesta espècie poc tardaràs en tenir dos boniques sorpreses:


No hay comentarios:

Publicar un comentario