viernes, 30 de enero de 2009

Terrari per serps de tamany mitjà

En aquest apartat tractarem de com poder mantenir serps que superen els 150 cm i que com a màxim arriben als 300 cm.


Entre aquesta franja hi podriem nombras diferents subespecies de Boes Constrictor, tot tipus de Morelies, culebres asiàtiques, i un llarg etcètera.


Ens fixarem sobretot en les Boes Constrictor ja que per exemple les Morelies són per gent més experimentada en aquest tema, per la seva agresivitat i mania de no menjar.


Terrari per Boes Constrictor:
S'ha de tenir en comte que depen de la subespecie i de la localitat, poden haber diferencies de més d'un metre. Per això, primer t'has d'informar quina mena de Boa tens.


Fiquem com exemple que tenim una Boa Constrictor Imperator, que és una de les subespècies que més particulars té. Com a mínim tindriem que disposar d'un terrari de 150x60x60 (llargXampleXalt). Si pot ser més, millor, però aquestes mesures serien les mínimes.


Aquí podem observar un terrari adequat per aquesta espècie. Podem observar que sembla un terrari de quarentena, ja que només disposa del recipient per beure aigua. Li faltaria també el refugi, on la serp pugui sentir-se segura. També podem observar les làmpares que li proporcionen el calor necessari.

Necessiten una temperatura diurna de uns 28º , amb un punt de calor de uns 32º i a la part fresca una mica menys, uns 26º. A la nit, necessiten un pun de calor de 27-28º , estant la resta del terrari a uns 25º. Amb una humitat relativa del 60% durant les 24 hores.


No hay comentarios:

Publicar un comentario